Clicky

informatie ? Bel onze klantenservice 020-8943700 | Bestellingen boven € 25,- worden gratis verzonden !

VERZENDEN EN RETOURNEREN

- Afhalen

Verzending en bezorging

- Uw order traceren

- Verzendkosten

- Retouren

 

Afhalen

U wilt het betreffende artikel afhalen in Utrecht ? Dit is geen probleem.

Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan contact met ons op te nemen per E-mail of telefoon.
 

Afhaaladres:


Wandbeugelsenmeer.nl
Zonnebaan 25
3542 EB Utrecht

Telefoonnummer:
020-8943700

E-mail:
infoatwandbeugelsenmeer.nl

 

Verzending en bezorging

Voor het verzenden van pakketten maakt Wandbeugelsenmeer.nl gebruik van Post.nl. Post.nl heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van pakketafhandeling. U betaald u geen verzendkosten bij orders boven € 25,- anders € 3,95.

Pakketten worden op werkdagen overdag aangeboden. Kies een bezorg adres waar daadwerkelijk iemand aanwezig is (dat kan ook het adres van uw werk of een familielid zijn). Het tijdstip waarop Post.nl uw bestelling komt afleveren is niet exact te bepalen. Pakketten worden over het algemeen van 8.00u tot 17.30u bij u bezorgd door Post.nl.

Wanneer u niet aanwezig bent op het afleveradres:

Wanneer u bij de eerste bezorgpoging van een pakket niet thuis bent ontvangt u een bericht van de chauffeur met een 'Niet- thuis-code' erop. Met deze code kunt u - dezelfde dag vóór 22.00 uur - op onlineverzendservice.postnl.nl/ontvangen een keuze voor de tweede bezorgpoging maken. 

Als u geen keuze maakt of kiest voor aflevering thuis op een andere dag en de tweede keer wederom niet thuis bent, ontvangt u opnieuw een bericht om uw zending bij een PostNL kantoor in uw buurt op te halen. 

Verzendkosten

 

Normale zending

Wij brengen voor bestellingen vanaf € 25,- geen verzendkosten in rekening binnen Nederland anders  € 3,95. 

Uw order traceren

Tijdens de verwerking van uw order ontvangt u e-mail van ons met daarin een Trackingcode. Op de site van Post.nl kunt u met deze code zien wanneer uw bestelling geleverd wordt.. 
Alle pakketten worden voorzien van een trackingnummer. Tijdens het verwerkingsproces bij Post.nl wordt deze barcode verschillende malen gescand, zodat u via de trackingcode kunt bekijken waar uw pakket zich bevindt. Ook kunt u zien in welk tijdblok uw pakket wordt afgeleverd.

Heeft u e-mail niet ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op per E-mail of per telefoon.
 

 Afleverschema Post.nl

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Wandbeugelsenmeer.nl biedt u één van de beste bezorgservices op internet. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur met, iDEAL, Creditcard, Paypal, dan hebt u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Dit is het geval bij 95% van de zendingen, maar is dus niet voor 100% gegarandeerd.
 

Besteld1e bezorging2e bezorging
Maandag voor 17.00u Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 17.00u Woensdag Donderdag
Woensdag voor 17.00u Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 17.00u Vrijdag Zaterdag
Vrijdag voor 17.00u Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Afleverschema voor Belgie 

Verzending en bezorging:

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
Wandbeugelsenmeer.nl biedt u één van de beste bezorgservices op internet. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur met, iDEAL, Bancontact/Mistercash, eMaesro Creditcard of Paypal, dan hebt u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Dit is het geval bij 95% van de zendingen, maar is dus niet voor 100% gegarandeerd.
 

Afleverschema UPS

Besteld1e bezorging2e bezorging
Maandag voor 17.00u                                                     Dinsdag                                     Woensdag                                
Dinsdag voor 17.00u Woensdag Donderdag
Woensdag voor 17.00u Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 17.00u Vrijdag Maandag
Vrijdag voor 17.00u Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Beschadigde pakketten:


Accepteer geen beschadigde pakketten, maar geef die meteen retour aan de bezorger. Een beschadigd pakket wordt in dit geval kosteloos retour gezonden aan Wandbeugelsenmeer.nl.Wij zorgen dan zo snel als mogelijk voor een nieuwe zending. 

Retouren

Voorwaarden

 • Het retourneren van een product dient binnen 14 dagen na ontvangst te gebeuren
 • Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn
 • Indien redelijkerwijs mogelijk dienen de producten nog in de originele verpakking te zitten
 • Indien redelijkerwijs mogelijk dienen de producten en verpakkingen onbeschadigd te zijn
 • De producten mogen niet bevestigd zijn geweest
 • Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 • Indien redelijkerwijs mogelijk dienen de meegeleverde zakjes met bevestigingsmaterialen ongeopend te zijn
 • Indien u een reden van retour opgeeft, vermeldt dit dan duidelijk op het retour formulier
 • Voeg de (kopie) factuur bij de retourzending en streep niet geretourneerde producten door. Of vermeld het factuurnummer met de geretourneerd artikelen.

Verzendkosten van retourzendingen, om welke reden dan ook, zijn altijd voor rekening van de klant. Retourneren van artikelen kan alleen als de artikelen onbeschadigd, kompleet en in de originele verpakking zijn verpakt.

 

 1. Volledige terugbetaling bij retournering. De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat hij ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten die hij heeft betaald terug moet krijgen als hij de bestelling in zijn geheel annuleert.
 2. Recht op annulering/ retourneren. Het recht om de aankoop te annuleren mag niet worden beperkt- om andere redenen dan de wettelijke. Ook artikelen in de uitverkoop mag de consument terugsturen.
 3. Retour- en crediteringstermijn. De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet hij de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. De webwinkel moet het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen.
 4. Terugbetalen met zelfde betaalmiddel. De webwinkel mag alleen terugbetalen met een tegoedbon als de consument hiermee heeft ingestemd of zelf met een tegoedbon heeft betaald. Dit geldt ook voor online aankopen in de uitverkoop.

 

Download hier het retourformulierRetouradres: 


Artikelen kunt u retour sturen naar het volgende adres: 

Wandbeugelsenmeer.nl.

T.a.v. Klantenservice
Zonnebaan 25

3542 EB Utrecht

Nederland Tel: +31 (0)20 – 8943700
Email: info@wandbeugelsenmeer.nl